
نگاهی به تاریخچه عمارت شیخ جبار نصوری بندر سیراف
1400/4/28
عمارت شیخ جبار به نام قلعه نصوری نیز معروف بوده و متعلق به خاندان نصوری بوده است. عمارت شیخ جبار نصوری دارای یک شاه نشین و دو حیاط اندرونی و بیرونی می باشد.
از آنجایی که بندر سیراف یکی از نقاط کهن ایران است دارای جاذبه های تاریخی بسیار جالبی نیز می باشد. این بندر در روزگاران قدیم رونق بالایی داشته است و شهر باستانی سیراف از نظر معماری دارای سبک و سیاق خاص خودش است. این سبک معماری در بندر سیراف را در روستای ماسوله در شمال ایران می توان مشاهده کرد و از این جهت این دو مکان، معماری مشابه به یکدیگر دارند.
شما می توانید در مقاله زیر بیشتر راجع به شهر بندر سیراف بخوانید:
بندر سیراف در گذشته جمعیتی حدود 300000 نفری در این شهر زندگی می کرده اند که دارای دین های زرتشت، یهود، مسیح و سایر دین ها بوده اند زیرا این شهر دارای آزادی عقاید و باور ها بوده است. همچنین اقوام و نژادهای گوناگونی نظیر یونانی ها، رومی ها و چینیها در این بندر ساکن بودند. عمارت شیخ جبار نصوری یکی از بنا های تاریخی بندر سیراف است که قدمت آن به چیزی حدود 200 سال پیش باز می گردد.
این عمارت به نام قلعه نصوری نیز معروف بوده و متعلق به خاندان نصوری بوده است. عمارت شیخ جبار نصوری دارای یک شاه نشین و دو حیاط اندرونی و بیرونی می باشد و به وسیله شیخ جبار دوم در دوران قاجاریه ساخته شده است. تعداد 18 تابلوی بسیار زیبا در این عمارت در رابطه با شاهنامه فردوسی وجود دارد. قلعه نصوری با معماری جذاب خود بر روی تپه ای بلند واقع شده و به دریا اشراف دارد.
بد نیست نگاهی نیز به سایر عمارت های تاریخی بوشهر نظیر عمارت ملک بیاندازید.
بوشهر , سیراف , سلیمانی
خانه، ساحلی
210 متر، 2 خواب، تا 25 مهمان
بوشهر , سیراف , احمدآباد
ویلا، ساحلی
150 متر، 2 خواب، تا 15 مهمان
تخفیف رزرو ویلا در سراسر ایران: ثبت نام کنید.
هنوز دیدگاهی درباره این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!