
معرفی برج آزادی تهران
1400/6/22
برج آزادی که یک نماد برای شهر تهران است در سال 1350 خورشیدی به دستور فرح پهلوی به منظور یاد بود جشن های 2500 ساله شاهنشاهی ایران بنا گردید و از پر رفت و آمد ترین نقاط تهران است.
برج شهیاد تهران که البته امروزه به نام برج آزادی شناخته می شود، یکی از پر رفت وآمد ترین نقاط تهران و از جاذبه های گردشگری این شهر است. شایان ذکر است که برج شهیاد و یا همان آزادی، در کنار فرودگاه مهرآباد واقع شده است. برج آزادی با معماری زیبا و فوق العاده ای که دارد در قلب شهر تهران واقع شده و در اصلی ترین مبدأ ورودی و خروجی شهر قرار گرفته است که همه روزه مسافرت های درون شهری و برون شهری زیادی از طریق آن انجام می شود و از همین رو آن را دروازه غربی شهر به حساب می آورند. برج شهیاد در سال 1349 هجری شمسی به وسیله حسین امانت، معمار جوان ایرانی طراحی و توسط گروه مهندس محمد پورفتحی ساخته شد. در سال 1345 خورشیدی طرح یک نماد معرف تمدن ایران بین معماران ایرانی به مسابقه گذاشته شد که نهایت طرح مهندس امانت که فارغ التحصیل دانشگاه تهران بود برنده و برای ساخت انتخاب شد عملیات احداث بنای برج آزادی در تارخ 11 از آبان ماه سال 1348 خورشیدی آغاز و پس از 18 ماه کار در 24 دی ماه سال 1350 به نام برج شهیاد به بهره برداری رسید. در روز افتتاح، این برج برای نخستین بار از منشور کوروش کبیر که نخستین نوشتار حقوق بشر جهان است نیز در این مکان پرده برداری شد.
شایان ذکر است که جو غالب معماری ایران در دوره ی پهلوی اول منشعب از سه جریان اصلی، یعنی معماری اواخر قاجار، مدرنیسم و سبک نئوکلاسیک باستان گرا بوده است. این جریانات در دوره ی پهلوی دوم به یک جریان غالب و تأثیرگذار معماری مدرن مبدل گشت. معماری مدرن شکل گرفته در این دوره، عمدتاً، از مجرای کارهای معماران و اندیشه های جریان ساز اروپا، نظیر سبک بین المللی، مدرسه ی باوهاوس، کارهای لوکوربوزیه، فرانک لوید رایت، ریچارد نویترا، آلوار آلتو، جیمز استرلینگ و غیره حمایت می شد و ماحصل آن صورت ایرانی معماری مدرن بود که با این عنوان نام گذاری شد.
کارها و اندیشه های معماران متأخر نسل دوم را که حضوری چشمگیر در شبه مدرنیستی معماری فعالیت های معماری ایران، حتی بعد از انقلاب داشتند نیز به دو دسته می توان تقسیم نمود، دسته ی اول، در اصل، همان تداوم اندیشه های مطرح شده ی معماران پیشگام نسل دوم می باشد که فرزندان خلف آن اندیشه ها و در پی آشتی دادن سنت با مباحث و تحولات مدرنیته بودند. دسته ی دوم، کارها و اندیشه ی معمارانی است که تحصیلات آکادمیک خود را در خارج از ایران پی گرفته بودند و بیان و نگاه این معماران به فرهنگ ایرانی و سنتی متفاوت تر از بقیه ی هم نسلانشان است. طراحی و ساخت برج آزادی را صراحتاً می توان به عنوان معماریی بشناسیم که نه تنها هدف آن ارج نهادن به تاریخ یک ملت است، بلکه دروازه ایی می شود تا با بهره گیری از تکنولوژی مدرن زمان خود نمادی برای ورود ایران به جریان مدرنیته باشد. تاریخ معماری ایران مملو از دستاوردهای شکوهمند معماری است که این دستاوردها به شکل منحصر به فردی در ساخت این برج نمود پیدا کردند.
در سفر به تهران قدم زدن در خیابان های جذاب این شهر، نظیر خیابان تجریش و خیابان باب همایون را نیز از دست ندهید.
تهران , تهران , کمیل، نواب
آپارتمان مبله، شهری، ارزان
50 متر، 1 خواب، تا 4 مهمان
تهران , تهران , عباسآباد
آپارتمان مبله، شهری، لوکس
65 متر، 1 خواب، تا 6 مهمان
تهران , تهران , عباسآباد
آپارتمان مبله، شهری، لوکس
65 متر، 2 خواب، تا 6 مهمان
تهران , تهران , واریش
سوئیت، کوهستانی، ارزان
30 متر، 0 خواب، تا 5 مهمان
تهران , تهران , نارمک
آپارتمان مبله، شهری
65 متر، 1 خواب، تا 5 مهمان
تهران , تهران , اقدسیه
آپارتمان مبله، شهری، لوکس
115 متر، 2 خواب، تا 5 مهمان
تهران , تهران , هفت حوض
آپارتمان مبله، شهری
70 متر، 1 خواب، تا 4 مهمان
تهران , تهران , جنت آباد
آپارتمان مبله، شهری، لوکس
80 متر، 2 خواب، تا 6 مهمان
تهران , تهران , دریاچه چیتگر
آپارتمان مبله، شهری
110 متر، 2 خواب، تا 8 مهمان
تهران , تهران , شریعتی
آپارتمان مبله، شهری
75 متر، 1 خواب، تا 3 مهمان
تهران , تهران , دریاچه چیتگر
آپارتمان مبله، شهری
95 متر، 2 خواب، تا 8 مهمان
تهران , تهران , دریاچه چیتگر
آپارتمان مبله، شهری
90 متر، 1 خواب، تا 6 مهمان
تخفیف رزرو ویلا در سراسر ایران: ثبت نام کنید.
هنوز دیدگاهی درباره این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!