گردشی در موزه مردم شناسی بروجن و دیدنی های آن

گردشی در موزه مردم شناسی بروجن و دیدنی های آن

موزه مردم شناسی که در شهرستان بروجن، استان چهار محال بختیاری قرار دارد، در میدان مرکزی و خانه حفیظی شهرستان بروجن واقع شده و به خوبی فرهنگ مردم بختیاری را به نمایش گذاشته است.

تا به حال به دیدن موزه مردم شناسی بروجن رفته اید؟ می دانید تفاوت موزه مردم شناسی با باستان شناسی در چیست؟ برای یافتن جواب سوال هایی که در ذهن تان ایجاد شده با ما همراه باشید. ما در این راهنمای سفر یکی از موزه های مردم شناسی شهرستان بروجن را به شما معرفی می کنیم.


موزه مردم شناسی بروجن
بگذارید اول تفاوت دو نوع موزه باستان شناسی و مردم شناسی را برای شما شرح دهیم؛ در موزه های مردم شناسی شما با تاریخ یک شهر و مردم آشنا می شوید، اما در موزه های باستان شناسی با لوازم قدیمی و باستانی از دوره های مختلف منطقه آشنا می شوید. موزه های مردم شناسی مکانی مناسب برای یک پژوهش اجتماعی هستند. شما با رفتن به موزه مردم شناسی شهر بروجن می توانید با سنت ها، باورهای اجتماعی، رسوم و فرهنگ مردم آشنا شوید. موزه مردم شناسی که در شهرستان بروجن، استان چهار محال بختیاری قرار دارد، در میدان مرکزی و خانه حفیظی شهرستان بروجن واقع شده و به خوبی فرهنگ مردم بختیاری را به نمایش گذاشته است. اولین فردی که این موزه را احداث کرد، بهرام بهرامی نام دارد، برخی از مردم بروجن این موزه را با نام استاد بهرامی می شناسند.


مساحت و ساخت موزه 
مساحت موزه مردم شناسی بروجن به 1500 متر می رسد، در داخل ساختمان موزه شما بخش های مختلفی را می بینید. این موزه خود یکی از آثار تاریخی شهرستان بروجن می باشد، علت آن هم قدمت ساختمان موزه است. پیشینه موزه به دوره قاجار برمی گردد، یعنی حدود 120 سال قبل! سازمان ثبت آثار ملی این موزه مردم شناسی را در 1380 به لیست آثار ملی اضافه کرد، شماره ثبت این اثر 4310 است. فردی که این خانه را ساخت مصطفی خان نام داشت، بعد از گذشت زمان، این موزه به خانه حفیظی ها شهرت پیدا کرد. فردی که این موزه را با کمک میراث فرهنگی خریداری و بازسازی کرد، استاد بهرامی بود. برای یافتن یک مکان استراحت می توانید به هتل و اقاماتگاه های اطراف موزه مردم شناسی بروجن مراجعه کنید.


معماری موزه مردم شناسی بروجن
این موزه به گونه ای طراحی شده است که می توان از هشت در جداگانه وارد آن شد. ساختمان موزه از سه بخش خانه کارگردان، حیاط اصلی موزه و اصطبل تشکیل شده است. معماری و طاق های موزه به سبک اسلامی ساخته شده اند، سردرهای موزه و بخش اصلی ساختمان دارای رنگ بندی های سبز، قرمز و آبی هستند.

مطالب مشابه