بازدید از غار دوکچی بوکان

بازدید از غار دوکچی بوکان

غار دوکچی چندین دالان عمودی دارد و برای رفتن به طبقات پایین تر باید 18 متر دیگر را طی کنید، بعد از این فرود، یک تالار زیبا و با شکوه می بینید که بدون شک یکی از خاص ترین مناظر تمام عمرتان خواهد بود. 

بوکان یکی از زیباترین و خوش آب و هوا ترین شهرهای کشور می باشد و به عروس آذربایجان غربی معروف است. این شهر طبیعتی سرسبز و چشم نواز دارد که توجه هر بیننده ای را به خود جلب می کند. یکی از زیباترین جلوه های طبیعی بوکان، غار دوکچی نام دارد که مردم محلی افسانه های زیادی از آن روایت می کنند، برای آشنایی با این جاذبه بی نظیر همراه ما باشید.


 

معرفی غار دوکچی بوکان 
این غار در ارتفاع 1720 متری از سطح آب های ازاد قرار گرفته است. دهانه ی ورودی غار دوکچی حدود یک متر طول و 60 متر عرض دارد. برای پیمایش این غار، باید از ابزارهای مخصوص غارنوردی استفاده کرد. 
دمای داخل غار به صورت قابل ملاحظه ای نسبت به بیرون خنک تر است. غارنوردان حرفه ای، غار دوکچی را به نام بهشت آهکی می شناسند. چکیده ها و چکنده های متعددی که در داخل این غار وجود دارد از زیباترین نمونه هایی است که می توان در سراسر کشور یافت.

مشخصات غار دوکچی
بعد از عبور از ورودی، باید حدود 12 متر طی کنید تا به کف غار برسید. غار دوکچی چندین دالان عمودی دارد و برای رفتن به طبقات پایین تر باید 18 متر دیگر را طی کنید، بعد از این فرود، یک تالار زیبا و با شکوه می بینید که بدون شک یکی از خاص ترین مناظر تمام عمرتان خواهد بود. 
بر دیواره های این غار اشکال آهکی عجیبی وجود دارند که قدمت آن ها به چندین میلیون سال پیش برمی گردد. در داخل این غار دو ستون چکیده بلند وجود دارد که طول هر کدام از آن ها به حدود 12 متر می رسد. این ستون های چکیده بسیار بزرگ می باشند و حدود 6 متر قطر دارند. بعضی از افراد این ستون ها را نگهبان های غار دوکچی می خوانند. 
کف غار هم با تعداد زیادی مرجان آهکی پوشیده شده و منظره ی جالبی دارد. بعد از اینکه از تالار اول رد شوید، یک تالار دیگر را خواهید دید که آن هم جذابیت های خاص خود را دارد. داخل این تالار چندین حوضچه کوچک ولی پر آب به چشم می خورد که سرشار از آهک و املاح معدنی می باشند. هر کدام از این تالار ها چند شاخه فرعی دارند و توجه هر بیننده ای را به خود جلب می کنند.

از دیگر دیدنی های این شهر که بازدید تاز آن ها خالی از لطف نیست می توان به سد بوکان و سیمینه رود اشاره کرد.


 
موقعیت جغرافیایی
برای بازدید از این جاذبه باید از بوکان به سمت روستای قلایچی حرکت کنید. پس از طی کردن حدود 14 کیلومتر، این غار شگفت انگیز را خواهید دید.


 
 

مطالب مشابه