مروری بر تاریخچه پل باقر آباد ورامین

مروری بر تاریخچه پل باقر آباد ورامین

در اواخر دوره قاجاریه و توسط معمارانی ناشناس، پلی آجری با دهانه قوسی به طول 50 متر بر روی رودخانه احداث گردید، پلی که به گفته برخی از مورخین احداث آن حدود یکسال به طول انجامید. نام این پل، پل باقرآباد است.

پل باقرآباد یکی دیگر از ده ها جاذبه توریستی شهرستان ورامین استان تهران است که روز های تاریخی بسیار مهمی را پشت سر گذاشته است. این پل بر روی یکی از مهم ترین شاخه های فرعی رودخانه جاجرود که بیش از 100 هزار هکتار اراضی دشت ورامین را سیراب می کرد، از میان منطقه ای که آن روزها بخشی از ورامین بود عبور می کرده است، شاخه ای پرآب که طغیان آن مسیر مردم آن زمان به مناطق مختلف از جمله تهران را قطع می کرد احداث شده است.

 

در اواخر دوره قاجاریه و توسط معمارانی ناشناس، پلی آجری با دهانه قوسی به طول 50 متر بر روی رودخانه احداث گردید، پلی که به گفته برخی از مورخین احداث آن حدود یکسال به طول انجامید.

 

این پل تاریخی بارها به دلیل طغیان رودخانه جاجرود تخریب شد و در دوره های قاجاریه، پهلوی و جمهوری اسلامی چندین بار مرمت و بازسازی شد، پلی که یکصد سال تنها مسیرعبور مردم دشت ورامین بوده و آن ها را به پایتخت می رسانده است. پل باقرآباد ورامین به شماره 9911 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

 

 

در سفر به ورامین بازدید از سایر جاذبه های این شهرستان نظیر تپه شغالی و یخچال علی آباد را نیز از دست ندهید.

 

مطالب مشابه

اقامتگاه های قابل اجاره در این منطقه

نمایش بیشتر
بومگردی عمارت کاج، سوئیت های سنتی (ورامین، روستای خاوه)
بومگردی عمارت کاج، سوئیت های سنتی (ورامین، روستای خاوه)

تهران , ورامین , خاوه

اقامتگاه بوم گردی، روستایی، ارزان

25 متر، 0 خواب، تا 6 مهمان

(2 نظر)
میهمان نواز

وسط هفته: 770,000
آخر هفته: 880,000
تعطیلات: 880,000
تومان