
معرفی روستای کیاسر بهشهر و دیدنی های آن
1401/3/10
کیاسر نام روستایی در فاصله ی 50 کیلومتری بهشهر است که به روایت تاریخ در ازمنه ی گذشته کیاشهر نامیده است با وسعتی به مراتب بزرگتر و بیشتر از آنکه اکنون است. وقوع زلزله و شیوع طاعون دوبار این منطقه ی آباد را تا سرحد نابودی کامل پیش برد و اکنون کیاسر روستایی است مرکب از کیاسر بالا و کیاسر پایین که از سطح دریا هزار و 110 متر اراتفاع آن است.
کیاسر نام روستایی در فاصله ی 50 کیلومتری بهشهر است که به روایت تاریخ در ازمنه ی گذشته کیاشهر نامیده است با وسعتی به مراتب بزرگتر و بیشتر از آنکه اکنون است. وقوع زلزله و شیوع طاعون دوبار این منطقه ی آباد را تا سرحد نابودی کامل پیش برد و اکنون کیاسر روستایی است مرکب از کیاسر بالا و کیاسر پایین که از سطح دریا هزار و 110 متر اراتفاع آن است. آب و هوای این روستا کوهستانی است با زمستانی سرد و تابستان هایی نسبتا گرم. در شمال کیاسر دو رودخانه منظره ای زیبا و دیدنی به آن بخشیده است. رودخانه های بزرگ و کوچک که به گویش مردم این دیار گته رود و خرده رود نامیده می شود. درفاصله ای نه چندان دور از این روستا چندین چشمه آب زلال و شفاف قرار دارد چشمه های قدیمی و کهنی که آب شرب مردم روستا و باغات اطراف آن را تامین می کند. آب گوارا و خنکی که از دل زمین سخاوتمند می جوشد و نجوای عاشقانه اش با طبیعت.
اراضی کشاورزی این روستا سطحی صاف و ناهموار دارد. شغل مردم این روستا کشاورزی و دامداری می باشد. همچنین از بین صنایع دستی روستای کیاسر می توان به گلیم بافی، سفره بافی، چادر شب بافی و قالیچه اشاره نمود. کیاسر در گذشته رونق بسیاری داشته و مرکز عمده تجاری و علمی منطقه محسوب می شد و روستا های اطراف مواد و وسایل مورد نیاز خود را از کیاسر تامین می نمودند و برای تحصیل به کیاسر می آمدند. با تعطیلی معدن ذغال سنگ کیاسر جمعیت این شهر رو به کاهش گذاشته و همچنین به علت مهاجرت روستاییان این بخش، کیاسر آن رونق گذشته را ندارد. آنچه که امروزه این منطقه را معروف کرده زیبایی پیوند کوهستان و جنگل و روستاهای ییلاقی و جنگل و آبشار های بکر آن است.
بخش یانه سر از شهرستان بهشهر چیزی حدود 35 روستا دارد که هر کدام از این روستاها دیدنی ها و جذابیت هاب به خصوص خودشان را دارند و از همین رو سالانه افراد بسیاری از شهر های مختلف ایران به شهرستان بهشهر و منطقه یانه سر سفر می کنند تا سری به روستاهای زیبای این منطقه بزنند. از بین روستاهای یانه سر می توان به کهنه کومه اشاره نمود که در دهستان عشرستاق واقع شده است. جمعیت روستای کهنه کومه بر اساس سرشماری مرکز آمار ایران که در سال 1385 انجام گرفته است تنها 15 نفر در 5 خانوار بوده است. شایان ذکر است که روستای کهنه کومه شهرستان بهشهر اقامتگاه های بومگردی نیز در دل خود جای داده است و شما با سفر به این روستا می توانید در اقامتگاه های زیبای آن سکونت داشته باشید و تا چندین روز از فضای آرام و سرسبز این روستا لذت ببرید.
در سفر به بهشهر بازدید از دیگر جاذبه های طبیعی و سرسبز این شهر شمالی مانند غار التپه و باغ عباس آباد را نیز از دست ندهید.
مازندران , بهشهر , میدان اول شیر
ویلا، شهری
65 متر، 1 خواب، تا 8 مهمان
مازندران , بهشهر , جاده سرخ او
ویلا، جنگلی، لوکس
130 متر، 2 خواب، تا 15 مهمان
مازندران , بهشهر , میدان شیر
ویلا، شهری
160 متر، 2 خواب، تا 10 مهمان
مازندران , بهشهر , جاده زاغمرز
ویلا، شهری
120 متر، 2 خواب، تا 20 مهمان
مازندران , بهشهر , روستای رودبار
ویلا، روستایی
85 متر، 2 خواب، تا 6 مهمان
مازندران , بهشهر , پارک جنگلی عباس آباد
ویلا، جنگلی، ارزان
110 متر، 2 خواب، تا 15 مهمان
مازندران , بهشهر , روستای رودبار
ویلا، روستایی
120 متر، 2 خواب، تا 10 مهمان
مازندران , بهشهر , هزار جریب
خانه، روستایی، ارزان
95 متر، 2 خواب، تا 6 مهمان
مازندران , بهشهر , جاده پارک جنگلی
ویلا، جنگلی، لوکس
95 متر، 2 خواب، تا 10 مهمان
مازندران , بهشهر , التپه
سوئیت، کوهستانی، ارزان
100 متر، 2 خواب، تا 12 مهمان
مازندران , بهشهر , رستمکلا
ویلا، جنگلی
90 متر، 2 خواب، تا 6 مهمان
مازندران , بهشهر , جاده پارک جنگلی
ویلا، جنگلی
65 متر، 1 خواب، تا 7 مهمان
تخفیف رزرو ویلا در سراسر ایران: ثبت نام کنید.
هنوز دیدگاهی درباره این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید!